fredag 16 april 2010

Vilket häftigt koncept!

Idag har jag ägnat mig åt att surfa runt på nätet. Letat efter andra konsthantverkare. Tur att det finns sidor som samlar ihop saker o ting.
Titta gärna in på sidan http://presenteradinblogg.blogspot.com

4 kommentarer:

  1. Jag hittade din blogg på en facebooksida och gick in i din butik, blev intresserad av dina produkter. Så jag klickade fram din facebooksida och tänkte att jag ville läsa din blogg Men du har skrivit fel adress det ska inte vara "se" utan "com" ville bara göra dig uppmärksammad på det. Jag förstod att det va fel eftersom jag har en blogg på blogspot själv.
    Lyktorna är jättefina blev glad när jag såg att det finns med Sorundamotiv (jag är född där). Bockarna är så fina, trevligt att läsa historien om hur dom kom till.
    Kram Elsa

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack! Jag har ändrat på facebook. Det där med .se går av bara farten.
    Det är väldigt trevligt att ha en "följare" på min blogg. Hör gärna av dig om det är något du undrar över eller vill att jag ska skriva om!
    Du kanske känner till Frölunda Gård i Sorunda? Det är där jag tar min råg och det var som tack för den som jag gjorde Sorundalyktan.
    Tina

    SvaraRadera
  3. Jag gör också det OFTA! ja, jag känner till Frölunda Gård, åkte Sorundaturen förra året ska ta en tur till i år, dom har flera olika turer, mycket trevligt. Jag länkar i vänstra spalten på min blogg med lite bilder från Sorunda, titta gärna in där. Jag bor i Västerhaninge så det är inte långt till Sorunda är där ganska ofta har en bror där som inte bor så långt från Sorunda kyrka. Blir säkert en lykta snart, får väl önska mig en när jag fyller år,,haha
    Ha det gott Elsa

    SvaraRadera
  4. Hej Berit här bäst att jag lägger mig i eftersom råghalmen kommer från vår gård som ligger i en by som heter Frölunda i Sorunda,enligt gammalt har vi norrgården tror jag, men Frölunda är en hel by med både flera gårdar, torp och villor.
    Tinas lyktor år väldigt uppskattade som presenter av våra vänner.Tack för en underbar dag på Konstrundan i Odensala, för oss blev det inte så många andra vi besökte eftersom vi köpte en liten valp, genom Tinas granne Birgit som också visade sitt hantverk på Torpet.Fin bluegrassmusik bjöds det också på.
    Ha det bra hälsningar Berit&Lasse och valpen Leo!

    SvaraRadera